TULKAA KYLÄÄN!

Päivät avasi kaupunginjohtaja Jyrki Mattila la klo 12.

Su klo 12 Taidekillan pj Sinikka Ala-Paavolan puheenvuoro

KulkuriTeatteri järjesti yhdessä Hyvinkään kaupungin, Hyvinkääsalin ja Kyläasiainneuvottelukunnan kanssa tapahtumaviikonlopun

la 8.2. ja su 9.2. klo 11.00–17.00 Hyvinkääsalissa Kauppatori 1

 

Ala-aula  muuttui kahdeksi päiväksi markkinapaikaksi. Kylien yrittäjät ja yhteisöt esittelivät toimintaansa ständeillään.

Yläaulassa on nähtävillä puvustajien ja rekvisiittamestarien taidokkaat luomukset. Teatterimme on kierrätyksen uranuurtaja; koko 30-vuotisen toimintamme aikana olemme valmistaneet liki kaikki teatterivaatteemme kierrätysmateriaalista, jota yleisömme on auliisti  meille vuosien mittaan lahjoittanut. Kiitos siitä!

 

Ajan hermolla pysyvät, jatkuvasti itseään haastavat ja päivittävät kouluttajat tuovat Kulkureille alati uutta virtaa, uusia tuulia ja parhaita mahdollisia ideoita. Tähänkin näytelmään ovat mestarit tehneet koreografioita; Masi Saurén, Antti Savilampi, Toni Keski-Liikala ja kulkureiden uusi tuttavuus Osku Heiskanen. Kuvassa Juliaana palaa muistoihinsa... (Auli Hyyrynen ja Sakari Kajosaari)

 

Katri Lehdon kirjoittamat kirjat  ovat paikallishistoriaa parhaimmillaan. Ne ovat olleet innoittajina monille teatterimme näytelmille. Tällä kertaa ne veivät meidät käsikirjoittajat Juliaanan suolle Kytäjälle, Olli Myrskyn innoittamana merirosvotaisteluun ja moniin muihin jännittäviin paikkoihin. Kuvassa käsikirjoittajat Benita Kivistö, Anu Lahtinen ja Leena Lehto.

  • KulkuriTeatterin FB