3F9A7954B_edited.jpg
SydänLOGO.PNG

KYLILLÄ KUULTUA - tapahtuma 

8.2.- 9.2.2020 Hyvinkääsalissa

KulkuriTeatteri järjesti yhdessä Hyvinkään kaupungin, Hyvinkääsalin ja Kyläasiainneuvottelukunnan kanssa monimuotoisen koko perheen tapahtumaviikonlopun Hyvinkääsalissa, johon yleisöllä oli vapaa pääsy. Tämän tapahtuman saimme taputeltua juuri ennen koronan maailmanvalloitusta,
Tämän sivun linkeistä pääset lukemaan kaikista tapahtumista ja katsomaan kuvia.

Kartta2%202_edited.jpg

Tekemästämme kartasta voi nähdä kaikki seitsemän Hyvinkään kylää ja seurata paitsi missä kylät sijaitsevat myös näytelmässämme painotettuja kylien erikoisominaisuuksia.

Sinikka%20Ala-Paavola_edited.jpg
Sinikka Ala-Paavola puhui yhteistyön voimasta ja kiitti kaupungin kulttuuripalveluja sekä KulkuriTeatteria monenlaisesta yhteistyöstä. 
IMG_8911_edited.jpg
Tapahtuman avasi kaupunginjohtaja Jyrki Mattila.  "Me kaikki tarvitsemme toisiamme. Olemme toisillemme rikkaus emme vastapaino." 
Copy of Hsali%20MARKO_edited.jpg
Aamupostin uutispäällikkö Marko Kekki avasi lintunäyttelyn kiittämällä  innostunutta näyttelyyn osallistumista ja kertomalla omasta harrastuksestaan.
AE3Z1059_edited.jpg

Rekvisiittamestarimme konstikkaimmat työt sekä puvustajien taidokkaat luomukset paljastavat miten monipuolista ja vaativaakin teatteriharrastus on.  

Tarinoita kaupungin laitamilta 

Kulkuriteatteri_Kylilla_kuultua_2_web_ed
Jarin lintu.jpeg

Suuren suosion saavuttaneessa valokuvanäyttelyssä oli esillä seitsemän eri puolelta Suomea olevan kuvaajan valokuvat ja heidän niiden oheen kirjoittamansa tarinat. 

Kalastamaan lähtevän kaakkurin on kuvannut hyvinkääläinen Jari Mattila. 

Kulkurit tarjosivat yleisölleen taas uuden itse käsikirjoitetun kantaesityksen:
 
seikkailunäytelmän KYLILLÄ KUULTUA - tarinoita kaupungin laitamilta. Näytelmä tutustutti katsojat Hyvinkään kyliin ja niiden erityislaatuisiin asukkaisiin. Visuaalisesti näyttävä ja paljon musiikkia sisältänyt näytelmä toi näyttämölle rakastetuimpia hetkiä teatterin 30-vuotisen historian ajalta. 

Lue tarkemmin näytelmästä, rooleista, musiikista ym. 

IMG_2594%2520%25E2%2580%2593%2520kopio_e

Säyseä, mutta kovaotteinen kapteeni, kraatari Sipi Eerikinpoika rosvoineen ja Ridasjärven maankuulu merirosto, Rosvo Roopen tytär kapteeni Alvilda julmine kollegoineen. Alvilda etsi miehistöineen Ridasjärven Mastosuohon upotettua aarretta ja tätä varten hän joutui kahakoihin Sipi Eerikinpojan ja tämän miehistön kanssa. Ritasin merirosvojen mielestä aarre kuului heille!

Katri L.jpg