©KulkuriTeatteri 6.1.2020

Olemme myös Facebookissa

  • KulkuriTeatterin FB

A.Lahtinen - L.K.Lehto - O.Myrsky - B.Kivistö

Kylillä kuultua - tarinoita kaupungin laitamilta

Näytelmässä pohditaan ihmisen ikiaikaista kaipuuta rikkauteen. Mitä jos tielle sattuisi Sampo, kultamunia muniva kana tai kultaomenia kasvattava omenapuu? Entä jos voittaisi lotossa päävoiton tai arpajaisissa tukun rahaa? Aarteen metsästys on hupia, mutta joskus totisinta totta. Toisiko aarre tullessaan ikuisen onnen vai veisikö löytäjänsä turmioon? Entä onko aarretta loppujen lopuksi olemassakaan? Tai voisiko se kenties olla elämä itse kaikkine rikkauksineen?

Sitten virkistäytyneenä suuntaat Kaukasiin ja luulet näkeväsi vanhan vanutehtaan, kannattaa katsoa tarkemmin, saatatpa yllättyä! 

 

Usmin seikkailureitit voivat yllättäen loppua Hopeavuorelle ja kuinka sitten käykään...

Vietä ikimuistoinen parituntinen Hyvinkään laitamilla. Näytelmä on lystikäs kertomus Hyvinkään seitsemästä kylästä. Historia ja nykypäivä sekoittuvat toisiinsa humoristisessa ja koskettavassa kerronnassa ja kohtaukset liittyvät toisiinsa hupaisin tanssi- ja laulunumeroin.  

Kiipeä Kytäjän Jaaninkalliolle,  piipahda Juliaanan torppaan, kuulet Usmin erämaan susien ulvontaa. Sieltä voit hyvässä lykyssä päätyä Ridasjärvelle keskelle Sipi voudin ja merirosvo Alvildan taistelua. Palopurolla kannattaa siemaista janoon viiniä yhdessä kera Lemmityn ja Lahjan.

Yksi on kuitenkin varmaa; Ylentola-Ahdenkalliossa saa vatsansa täyteen omenamehua, siis jos on omenoita omasta takaa. 

Entäs Noppo sitten? Mihin sieltä voi suunnata, kun kaikkialle on yhtä pitkä - tai lyhyt - matka?

Sivun kuvat:

Teemu Heikkilä ja Aarno O. Jalonen

Voit tilata lippuja näytöksiin myös tästä.  OSTA LIPPU

Lämpimästi tervetuloa teatteriin!