KulkuriTeatteri onnittelee rakasta puheenjohtajaansa

Muusikkomme, tiedottajamme, meikkaajamme, kampaajamme, puheenjohtajamme, yksinkertaisesti kaikki kaikessa

Charlotta Cecilia Amalia Kivistö

sai vastaanottaa vuoden 2019 Hyvinkään Taidepalkinnon Hyvinkääsalissa pidetyssä Uuden Vuoden konsertissa. Palkinto myönnetään tunnustuksena merkittävästä taiteellisesta saavutuksesta musiikin, kuvataiteen, näyttämötaiteen tai muun taiteen alueella,

Taidepalkinnon saajan päättää Hyvinkään kaupunginhallitus. Päätöstä valmistelivat kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Simo Varjonen sekä kulttuuri- ja tapahtumapäällikkö Outi Raatikainen.  Raatikaisen mukaan päätös oli hyvin helppo. Kivistön valintaa puolsivat myös ulkopuolelta, muun muassa Hyvinkään Kaupunkiyhdistykseltä, tulleet ehdotukset.

”Kaikki kulttuuritapahtumat, jotka lisäävät yhteisöllisyyttä ja yhteisön hyvinvointia, ovat sydäntäni lähellä. Jaan kunnian palkinnosta koko paikallisen kulttuurikentän kanssa. Tapahtumat syntyvät yhteistyön tuloksena.”

Charlotta sai pokata jo toisen kerran taidepalkinnon; vuonna 2002 hänelle luovutettiin niin ikään Hyvinkääsalin Uuden Vuoden konsertin alussa Hyvinkään Nuorten Taidepalkinto ansioistaan viulistina ja nuorena, hyvin edistyneenä taiteenharrastajana.

  • KulkuriTeatterin FB