Ohjaaja Benita Kivistö palkittu viidesti

Hyvinkää-Seura: Sisar Hopea 2007

Suomen Harrastajateatteriliitto: Kultainen ansiomerkki 2010

Hyvinkään kaupunki: Taidepalkinto 2010

Hyvinkää-Seura: Kotiseutupalkinto

Hyvinkään Ympäristöyhdistys: Ympäristöpalkinto 2020

Hyvinkää-Seura nimesi Benita Kivistön vuoden 2007 Sisar Hopeaksi

 

Benita Kivistö nimitettiin 17.6.2007 Hyvinkää-Seuran 50-vuotisjuhlassa Sisar-Hopeaksi. Samassa juhlassa esitettiin hänen ohjaamansa ja dramatisoimansa Kuninkaan eväät.

Palkinto myönnettiin ansioista teatterintekijänä paikkakunnalla. 20 vuotta käsikirjoittamista, ohjaamista ja puvustamista on huomattu. Hyvinkää-Seura on nähnyt Kulkurit ja ohjaajansa esiintymässä Myllytilalla lukuisia kertoja. Viimeisin esityksemme oli Piruntanssi, joka pystytettiin kahtena peräkkäisenä kesänä Humalan&Krapulan pihamaalle Hopeapäivien ohjelman osana.

Kulkurit onnittelevat ohjaajaansa tietäen omistavansa omassa Sisar-Hopeassaan kulta-aarteen!
Tiedämme olevamme hyvissä käsissä!

Hyvinkää Seuran  puheenjohtaja Lars Nyman ojensi Benita Kivistölle hopeisen Terho Sakin suunnitteleman plaketin.

Uusi Sisar Hopea kuunteli tarkkaavaisesti  Lars Nymanin kertomat plaketin myöntämisperusteet.


Suomen Harrastajateatteriliiton kultainen ansiomerkki Benita Kivistölle

 

Suomen Harrastajateatteriliitto myönsi 25.4.2010  Benita Kivistölle kultaisen ansiomerkin tunnustukseksi ansiokkaasta toiminnasta teatterityön hyväksi. Toiminnanjohtaja Merja Laaksovirta yllätti  iloisesti tulemalla itse paikalle seuraamaan Hyvinkää Cocktail -esitystä. Iloinen yllätys oli myös tarjolla hänelle, hän kun tapasi teatteritaiteen laitoksen apulaisprofessorin Arja Seimolan, entisen opettajansa katsomossa. He tekivät illastamme todellisen juhlan. Kultainen ansiomerkki ja koko muu muistaminen oli onnistuttu pitämään ohjaajaltamme täydellisesti salassa, paikalle ei oltu uskallettu kutsua edes lehdistöä, jottei juhlakalu epäilisi mitään.


KulkuriTeatteri onnittelee ohjaajaansa ja toivottaa hänelle monia armorikkaita vuosia tästä eteenkin päin ja ennen kaikkea teatterin parissa.

Suomen Harrastajateatteriliiton toiminnanjohtaja Merja Laaksovirta sekä Arja Seimola.

KulkuriTeatterin varapuheenjohtaja Jarno Hannula piti mieltä lämmittävän puheen.


 Vuoden 2010 Hyvinkään Taidepalkinto teatterinohjaaja Benita Kivistölle

 

Hyvinkään Orkesterin upeassa Uuden Vuoden Konsertissa luovutettiin vuoden 2010 Taidepalkinto teatterimme sielulle Benita Kivistölle.
Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Antti Rantalainen painotti palkinnon perusteluista erityisesti  moniosaamista: käsikirjoittamista, ohjaamista, puvustusta, lavastusta, Hyvinkään historian valottamista yleisölle ym. Hän painotti luovutustilaisuudessa että väliajalla, että kaikessa tekemisessä yksi tärkeimpiä ominaisuuksia vetäjällä on kyky innostua ja innostaa muita. Tätä hän totesi Benitalla olevan: "En voi edes kuvitella mitä kaikkea teatteriesityksen valmistamiseen kuuluu, mutta me kaikki, jotka olemme nähneet kulkureiden esityksiä voimme sanoa, että ne ovat olleet hienoa katsottavaa."

KulkuriTeatteri onnittelee omaa ohjaajaansa!

http://www.shtl.fi/repliikki-lehti/lehti

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Antti Rantalainen ojensi kunniakirjan, kukat ja stipendin. Ystävällisenä ja avoimena henkilönä hän sai ohjaajammekin rentoutumaan.

Kyyneleet silmiin toi Charlotan puheenvuoro heti seremonian jälkeen:" Haluan onnitella Benita Kivistöä. Hän on aivan erinomaisen hyvä ohjaaja, mutta hän on myös maailmankaikkeuden paras äiti, ikinä!"

  • KulkuriTeatterin FB