top of page
tori1.jpg
C ja Kirsi – kopio.jpg

Kateus ja kauna sai ylimääräistä mainostilaa MTV3:n kympin uutisten loppukevennyksessä, jossa "kaunaisen" näyttelijämme nyrpeä suu komeili koko ruudun leveydeltä!

Kuvassa Charlotta Kivistö viulu ja Kirsi Ylänne kitara soittamassa Bottom Clubilla. He antoivat pukeutumisellaan ja esiintymisellään kasvot kulkureiden osuudelle.

tori2.jpg

KATEUS &; KAUNA -lauloja torilla esittivät Kirsi Ylänne kitara ja laulu, Charlotta Kivistö viulu ja laulu, Aki Korpela, Jaakko Kivistö harmooni ja laulu, Kullervo Kauppinen, Pirjo Honkanen, Anni Eiristö ja Hilkka Kauppinen.

k ja k mainos_edited.jpg

KATEUS &; KAUNA SEMINAARI
lauantaina 22.8.-99 klo 12.00

Sivun teksti Benita Kivistö

Seminaarissa käytiin keskustelua kateudesta ja sen ilmentymisistä. Keskustelua johti kirjailija Kirsti Manninen. Erikoisvieraina olivat hovioikeudenneuvos Jukka Kemppinen, joka työnsä puolesta tuntee monia esimerkkejä kateuden kuristavuudesta, tutkija Antti Marsala, joka puolestaan on kerännyt kertomuksia ja tarinoita suomalaisesta kateudesta sekä toimittaja Ismo Jokinen, joka aitiopaikalta on voinut seurata julkkisten sekä hyviä että huonoja kokemuksia.

KulkuriTeatteri toi oman panoksensa seminaariin kateussketsein sekä lauloi Kateus ja Kauna -aiheisia lauluja. Kulkureiden ohjelma oli nimeltään "Ah mik on tää elämä eli "Kell onni on, se onnen kätkeköön". Kirsti Manninen antoi erityiskiitoksen upeasti esitetyistä ja valituista lauluista. Ennen kaikkea pohjalaiset laulut tekivät häneen vaikutuksen ja saimmepa häneltä oikiat sanatkin seuraavaan esitykseemme eli Ketoolan Jukkaan.

Ei kateutta ja kaunaa siis – vaan iloa ja valoa!

Seminaari pidettiin Hyvinkäänkylässä, vuonna 1997 edesmenneen kuvanveistäjän Terho Sakin taiteilijakodissa Humalassa &; Krapulassa. Kuuluisat rakennukset ovat Museoviraston suojelemia ja niissä on suoritettu kunnostustöitä kesän -98 aikana.

KATEUS &; KAUNA -FESTIVAALIN

avajaiset

Kauppatorilla la
21.8.1999

KulkuriTeatteri esitti
torilla


ITKUVIRSIA JA KAUNAISIA VÄRSSYJÄ

Seminaarissa
MUKAELMA NÄYTELMÄSTÄ OPRI 


ROOLEISSA
Anni Eiristö, Hilkka Kauppinen, Kirsi Ylänne 
ja Pirjo Honkanen

Charlotta Kivistö viulu
Jaakko Kivistö harmooni

ohjaus ja puvustus
Benita Kivistö

käsikirjoitus
Kyllikki Mäntylä

kulkurin enkelit_edited.jpg
IMG_7546.JPG

KATEUS &; KAUNA JAZZROCKPOLKKA 
KulkuriEnkelit Charlotta Kivistö viulu ja Kirsi Jalasti kitara esiintyivät Bottom Clubilla

KATEUS &; KAUNA Seminaarissa lauloivat sydämensä kyllyydestä kaunaisia ja kateellisia lauluja Terhi Korpela, Marke Eiristö, Jaakko Kivistö, Aki Korpela, Heidi Halme, Charlotta Kivistö, Auli Hyyrynen, Suvi Tuominen, Sakari Kajosaari, Anni Eiristö ja Harri Wilén.

C j  Kirsi 2 – kopio_edited.jpg
k ja k käsikirja_edited.jpg

Päivitetty 5.4.24 bj

bottom of page