top of page
IMG_0129_edited.jpg

Suklaasydän

- ihana 50-luku -

lauantaina 9.2.08 klo 15.00 ja 19.00 Willanäyttämöllä

IMG_0104_edited.jpg
Willanäyttämöllä vietettiin nostalgista iltaa 50-luvun tunnelmissa laulaen, rokaten ja näytellen. Loppuunmyyty esitys innosti myös yleisöä laulamaan ja yhteislaulut raikuivatkin mallikkaasti.
Musiikin lisäksi poikettiin Imatran Rannalla ja Mimmin kanssa uimassa ja luonnollisesti maitolaiturilla tapaamassa tuttuja. Iltaa markkinoitiin laulu- ja sketsi-iltana ja sellaisenaan se selvästi täytti paikkansa
hyvinkääläisten sydämissä.
IMG_0164_edited.jpg

Marko Kekin ja Marke Eiristön duetto herätti ihastusta ja kulkurit lupasivatkin lisää tätä herkkua. Ensi kerralla mennään Pustalle Belan kanssa ruiskuttamaan lehtimatoja ja viimeisenä iltana kuljetaan ahon laitaa ilman paitaa. 

Iltaa varten koottua KulkuriOrkkaa johti Charlotta Kivistö, joka soitti vuoroin viulua ja koskettimia ja bassoa kulkureiden riveissä aiemminkin esiintynyt Juhani Packalén, Kuvasta puuttuu Ike Virtanen, toinen kosketinsoittaja.

IMG_0166_edited.jpg
IMG_0011_edited.jpg

Ilta koostui yhteislauluista, musiikista ja sketseistä. Aki Korpela läksi Mimmin - Helena Bäckmannin - kanssa uimaan ja mitä siitä seurasikaan. Kalastelija Jaakko Kivistön kaloja ei käsipohjarämpiminen pelottanut - tai sitten pelotti, mene ja tiedä!

50-luvun ilta tehtiin yhteistyössä Iskelmäyhtye Imperialsin kanssa. Imperialsin pojat: Seppo Silasviita kitara ja laulu, Pentti Kuntonen basso ja Marko Kekki rummut soittivat sekä omia kappaleitaan että musisoivat yhdessä kulkureiden kanssa. 

IMG_0246_edited.jpg

Imatran rannalla on syntynyt kaikenlaisia suhteita, mutta Juhon - Yrjö Koskinen ja Hilman - Auli Hyyrynen - rakkaustarina syttyi eräänä kesäisenä yönä siellä ja taitaa roihuta vieläkin.

IMG_2291_edited.jpg

50-luvun ohjelmaa on milteipä mahdoton tehdä ilman pappamopoa. Se kuului pitkään kulkureiden vakiokalustoon. Kuvassa Marke Eiristö, Jarno Hannula, Hilda ja Jouko Tanner lähdössä tansseihin - yhdellä mopolla!

TEKIJÄT
 
käsikirjoitus, ohjaus
                      Benita Kivistö


musiikin johto ja sovitukset
                     Charlotta Kivistö

K
ulkuriOrkesteri 
                      Charlotta Kivistö
                      viulu, koskettimet,
                      Ike Virtanen 
                      koskettimet

                      Juhani Packalén basso
 
Iskelmäyhtye Imperials
                      Seppo Silasviita
                      kitara, laulu

                      Pentti Kuntonen
                      basso

                      Marko Kekki
                      rummut

50_luku__edited.jpg

valot              Aarno Jalonen
lavasteet       Jaakko Kivistö,                                    Aarno Jalonen                       
tanssit            Antti Savilampi

puvustus       Hilkka Kauppinen ja                          Benita Kivistö

Esite                Aarno Jalonen                                    Benita Kivistö            

Rooleissa

Jaakko Kivistö, Pirjo Honkanen, Sakari Kajosaari, Anni Eiristö, Jouko Tanner, Heidi Halme,
Harri Wilén, Auli Hyyrynen,
Aki Korpela, Charlotta Kivistö, Hilda Tanner, Jarno Hannula, Helena Saarinen, Yrjö Koskinen, Elvi Tommola

IMG_0090_edited.jpg

Ohjaajan loppusanat:
Hyvä yleisö – yhteinen hetkemme lähestyy loppuaan. Kiitos hyvä yleisö, että tulitte laulamaan ja viettämään aikaa kanssamme. Vielä ennen kuin eroamme, lauletaan yhdessä Veikko Lavin Laulajan testamentti. Se on ralli velikullasta, jolle laulujen tekeminen oli tärkeämpää kuin maallisen mammonan kerääminen. Mutta sisältää se pienen opetuksenkin – muistutuksen, että meidän tulee vaalia luontoa, jotta voimme jättää jälkeemme talviset hanget ja raikkaan sään, isänmaan joka kauniilta näyttää! Laulajan testamentin myötä toivotan teille kaikille hyvää kotimatkaa. Ajakaahan varovasti ja pitäkää luonnosta ja toisistanne huolta.

Päivitetty 4.7.23 Kytäjä b

bottom of page