top of page
Copy of IMG_1581.JPG
IMG_4727 (2)_edited.jpg

Rutinoituneet pystyttäjät vasemmalta Suvi Pietilä, Charlotta Kivistö, Juha Tuomi, Marju Kettunen ja edessä Janne Vaittinen.

Willan Galleria jouluikkunat  talkoilla pystyyn

teksti Benita Kivistö

KulkuriTeatteri on suunnitellut ja pystyttänyt jo kahtena vuotena peräkkäin Willan Gallerian jouluikkunoihin lapsille ja lapsenmielisille joulumaailman. Tämän vuoden työhön antoi oman lisämausteensa Covid, joka luonnollisesti vaikeutti niin ikkunoiden pystytystä kuin niiden valmistustakin. Mutta teatterimme rutinoitunut pystytysporukka hymyili maskien takanakin. 

IMG_5535_edited.jpg
2P6A1703_edited.jpg

Teemu Heikkilä on valokuvannut molempien vuosien jouluikkunat. LUE LISÄÄ

IMG_5658 (3).JPG

Roudaaminen on suuri osa pystytystä, tässä Aarno Jalonen ja Juha Tuomi aloittavat perusasiasta eli seinämien kokoamisesta.

Copy of Photo%201.12.2020%2C%208.51_edited.jpg

Onneksi Willan Galleriaan pääsee hissillä, mutta tämä valtavan iso ja raskas aarre piti kuljettaa liukupostaita. Nekin helpottivat kuljetusta. Kuvassa Harri Wilén, Jarno Hannula ja Juha Tuomi.

IMG_4721_edited.jpg

Luotettava, taitava Janne kuuluu ikkunaporukan vakiojäseniin. Tässä Joulupukin linnan torni on saatava pysymään pystyssä muiden tornien lailla. Ja pysyyhän se - luonnollisesti.

IMG_4719_edited_edited.jpg

Kunniapj. Jaakko Kivistö ja varapj. Jarno Hannula tuovat pystytykseen hallinnollisen puolen. En kyllä tiedä mitä se tarkoittaa, kenties iloista myhäilyä onnistuneita ikkunoita katsottaessa  tai yksinkertaisesti seurustelua rakkaassa kulkuriporukassa.

IMG_5644_edited.jpg

Pystytysmestarit Suvi Pietilä ja Charlotta Kivistö ovat johtaneet niin Musiikkiopiston kuin Willan jouluikkunoidenkin pystytystä. Yhteistyö sujuu niin mainiosti, että suunnittelijan on parasta pysyä kaukana sotkeutumasta tämän tiimin työhön.

IMG_4731_edited.jpg

Juha Tuomi ja Kaajaluoma Oy olivat korvaamaton apu, kun valtava määrä tavaroita piti siirtää Willalle. Lämmin kiitos molemmille hyvän asian tukemisesta.

Copy of Photo%202.12.2020%2C%203.24_edited.jpg

Suvi on korvaamaton aarre oli sitten kyseessä pienten tonttujen paraatin valmistaminen, joulukirkon satojen enkelien asettelu tai hyvän ja iloisen hengen luominen pystytysporukalle. Kaikki käy!

IMG_5685.JPG

Todellinen jouluikkunaguru on teatterimme pj Charlotta kaikenlaisten ongelmien, kuten kimuranttien kiipeilyjen, valojen asettelun ja asioiden sovittelun ja selvittelyjen saralla. Mikähän ongelmavyyhti tässäkin ratkaistaan.

IMG_5637_edited.jpg
2P6A1797_edited.jpg

Vuoden 2021 toisessa isossa jouluikkunassa riitti pystyttäjille työtä. Kymmenet pikkuesineet oli saatava tarkoin omalle paikalleen. Peikkoikkunaa oli pystyttämässä myös Hilkka Kauppinen.

Kiitos Mirva Lemmetty ja Willan Ostoskeskus hyvin sujuneesta yhteistyöstä. 

Päivitetty Keminmaalla 3.6.23 b

bottom of page