top of page
IMG_1549_edited.jpg

Straussin valssin sävelet täyttävät juhlasalin, parit tanssivat toisiinsa nojautuen, iltapukujen korut säihkyvät, viulut soivat kiihkeämmin, maljoja nostetaan yhä tiuhempaan. Pitkän koronavuoden jälkeen elämästä otetaan kaikki mitä saadaan.

käsikirjoitus Benita Kivistö

HELMENTEKIJÄ

Suomen Luonnonsuojeluliitto on pyhittänyt tämän vuoden vapaana virtaaville vesille ja niiden eliöstölle. Niinpä mekin suuntaamme askeleemme kohti jokien kuningattaren, Lady Wandan latvakuohuja.

Matkalla kohdataan lintujen rengastaja, ja  tavataan monta rakasta, ehkäpä outoakin lintua pesänrakennuspuuhissa - ihan elävänä! Koko perheen rengasmatka lähtee Hanin ja Aihkin opastamana Linjalasta joku päivä klo 27.13.

Lähde mukaan ...  mihin sitten ikinä ajaudutaankin. Seuraa tiedotustamme!

musiikki Charlotta Kivistö ja KulkuriOrkesteri

Juhlan ylenpalttisista tarjoiluista huolimatta kunniavieras pitkästyy. Hän kaipaa synkille saloille  missä vedet virtaavat vapaina, missä korven metso hallitsee valtakuntaansa ja viimeiset raakut,  jokihelmisimpukat, pitävät majaa. 

RAAKKU

Raakut Länsi-Lapin joessa kuvannut Panu Oulasvirta. Hän on ollut tutkimassa raakkuja nyt jo eläkkeellä olevan luonnontieteellisen museon intendentin Ilmari Valovirran tutkimusryhmässä ja monessa kansainvälisessä suojelu- ja tutkimushankkeessa Pohjoismaissa ja Venäjällä.

sydämet

Elämä on kuin pyörremyrsky. Iloineen ja suruineen se kiitää ohi, kunnes eräänä päivänä vauhti hidastuu ja löytää itsensä pohtimasta; kuka minä olen, miten elämäni elin tai mitä minusta jää jälkeen. Kenkä rautatiekiskon vieressä tai sydämenkuva tienvarren koivussa - ehkä kuvia, mielikuvia, titteleitä, muistoja, tunteita laidasta laitaan. 

Me seuraamme tarkasti koronan etenemistä ja sen mukaan päätämme esitysajat. Seuraa tiedotustamme, ilmoitamme ajat heti kun päätös esityksistä on tehty.

IMG_0109.JPG

Kaiverretut

Suunnitelmissa iloinen, elämänmakuinen ja kaihoisakin esitys hyvinkääläisten postausten, sketsien, runojen ja hyvän musiikin tahdissa.

IMG_2966_edited.jpg
yhdessa2_edited.jpg
bottom of page