TULEVALLE JOULUIKKUNASIVULLE!

Jouluikkunoissa seikkaili sadoittain pieniä leluja ja koriste-esineitä, joita ohjaajamme Benita Kivistö on vuosien varrella kerännyt matkoillaan. Oli siipirikkoja enkeleitä, tossupuolia saamelaisia ja takkukorvaisia susia, jotka kaikki saivat uuden elämän Benitan jouluikkunatarinoissa. Jaakko Kivistön tiffanytyöt, kotarakennelmat, hirsimökit ja monet muut käsityöt syntyivät Kytäjällä varta vasten ikkunoita varten.

Blingbling-ikkunan aarre on puolestaan tuttu monista teatterin näytöksistä vuosien varrella ja Hallattaren ihasteltu asu upeine kokoshnikeineen valmistui teatterimme taitavien ompelijoiden käsissä v 2017 Punainen rubiini -näytelmään. Vihreätimanttinen kruunu ja monet muut yksittäiset esineet ovat KulkuriTeatterin 30-vuotisen historian varrelta ja kaikki itse tehtyjä.  Osa niistä on ehtinyt nähdä jo monenmoista, kuten vaikkapa lukuisia kertoja maalatut taustasermit taikka Lilja Lepakon penkki, joka nyt palveli staalojen kodan jalustana. Mitähän mahtaakaan olla luvassa seuraavaksi?

Lämmin kiitos yhteistyöstä kauppakeskus Willalle ja aivan erityisesti Mirva Lemmetylle! Kiitos Hyvinkään kaupungille ja ON AIR Hyvinkään väelle – oli ilo tonttuilla mukana joulukalenterissanne! Kiitos myös ikiluottiksille: T-Printille kuvatulosteista sekä Teemu Heikkilälle jouluikkunoiden ikuistamisesta.

 

-----

Jouluikkunat

suuret kiitokset jouluikkunoiden pystytysurakoinnista Suvi, Charlotta ja Are, sekä roudaamisesta Jarno, Hartsa, Juha, Tero, Suvi ja Charlotta. Ihania olette. Vielä erikoiskiitokset auton lainasta Juhalle. Kiitos supersöpöille tontuille Miina, Anna-Stiina, Ainoreetta, Martta ja Eevi

  • KulkuriTeatterin FB