Etusivu  bn blogi   Info  Kulkurit  Kulkuriblogi  Historia  Liput   

Yksinäytöksinen tarina, joka on aika
pitkälti totta. Tarina kaveruudesta, luontoretkeilystä, kännyköistä ja Marokosta, siivoamisesta, auraamisesta ja luopumisestakin. Joskus takapihalta voi aueta ihmeellinen maa, jollaista et uskonut olevan olemassakaan.

 

Laulavatko kurjet todellakin berberinkielellä? Mitä kummaa Kuolemankellot puuhaavat, eestaas, ihan koko ajan? Miksi karpalot ovat niin happamia ja toiset marjat vain pyörivät ja pyörivät? Kuka lipuu yksinäisellä metsälammella tyynen rauhallisena, kun tsuppadupattavat mökkinaapurit vavahduttavat koko yhteiskuntaa? Miksi kaukaslaiset kaksospojat saavat nähdä kaiken tämän!?

Hyppää kulkureiden kyytiin ja lähde suoretkelle - se kannattaa!


Oopperan valmistumista tuki
Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistys.

Ooperan lavasteet tehtiin muovipulloista. Jokainen kulkuri askarteli seinämään oman näköisensä koristeen ja lopputulos oli suoraan sanottuna upea. Samoin oli esitys, jonka kiitoksista ei ollut tulla loppua. Uusintaesityksiä on toivottu ja toivotaan jatkuvasti. Kunhan paikka löytyy, niin Karoliina sukeltaa esiin.


Oopperan valmistusta tuki HYYSY, kiitos siitä. Kuvassa yhdistyksen vp Yrjö Ala-Paavola ja Tapani Veistola Suomen Luonnonsuojeluliitosta.

KulkuriOrkesteria johti säveltäjä ja libretisti Charlotta Kivistö (seisomassa).

Oopperan sävelmät olivat tarttuvia. Suokeltaperhonen Vivi sanoikin, että tästä oopperasta jäi korvamatoja lopuksi vuotta. Ihana porukka, ihana ooppera - tätä ää ikävä, joten esitettävä se on pian uudestaan!


LIBRETTO  Charlotta Kivistö

MUSIIKIN ESITYS 
KulkuriTeatterin Oopperaorkesteri, joht. Charlotta Kivistö, viulu ja koskettimet

OHJAUS  Charlotta Kivistö

ROOLEISSA  Aino Kinnunen, Miina Nieminen, Martta Korpela, Anna-Stiina Pouta, Aino Kontiainen, Aapo Nieminen, Eevi Kivelä, Pauli Hersti, Vivi Virtanen, Liikunta- ja ilmaisupäiväkoti Ilmarin lapsia, Jarno Hannula, Hanna Tarkiainen, Sakari Kajosaari, Aki Korpela, Jyrki Lilleberg, Markku Nieminen, Samuli Piela, Terhi Korpela, Tuomo Tikkanen, Janne Vaittinen, Arto Vedenpää, Harri Wilén,  Anni Eiristö, Hilkka Kauppinen, Marke Eiristö, Marju Kettunen, Tiina Kinnunen, Suvi Pietilä, Anne Pietiläinen, Jaakko Kivistö

 

LAVASTESUUNNITTELU  Benita Kivistö

LAVASTETOTEUTUS
  Sameli Järvenpää ja työryhmä 

PUVUSTUS  Hilkka Kauppinen, Anni Eiristö, Benita Kivistö, Terhi Korpela

MEIKIT, KAMPAUKSET, PERUUKIT  Suvi Pietilä, Charlotta Kivistö

VALO- JA ÄÄNISUUNNITTELU 
Hyvinkääsali

 

KESTO  n. 50 min. ei väliaikaa
 

TERVETULOA TEATTERIIN!

 

Kuvat: Aarno O. Jalonen ja Hanna Tarkiainen


Päivitetty 2.11.2014